Колишнього гравця одеського "Чорноморця" Володимира Поконіна знайшли мертвим. Його тіло виявили на пляжі санаторію "Лазаревське", що розташований в російському місті Сочі.

Про це повідомляє "Кореспондент". Труп невідомого літнього чоловіка виявили місцеві жителі 27 лютого. Поліцейським вдалося встановити особу загиблого лише через два дні. Ним виявився 61-річний Володимир Поконін, який у минулому був відомим футболістом і зіркою радянського футболу.

Родичі екс-гравця "Чорноморця" розшукували його ще з 22 лютого. Того дня він пішов з дому і не повернувся. Слідчі проводять перевірку, щоб встановити обставини справи. Призначена судмедекспертиза.

Нагадаємо, Володимир Поконін розпочав футбольну кар'єру в 1972 році. Тоді він грав у складі команди "Старт" в рідному для себе Ангарську, що в Іркутській області.

Читайте також: "Чорноморець" заплатить російському "Сбербанку" 1 млрд гривень

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Після цього футболіст поміняв безліч клубів. Популярність до нього прийшла тоді, коли перейшов до одеського "Чорноморця". У його складі він виступав в 1982-1985 роках.

Крім того, Поконін пропрацював в 1988-1990 роках на посаді тренера. Тоді він очолював російську команду "Чкаловець". Футбольну кар'єру Поконін закінчив у 1993 році. З того часу він повністю перейшов на тренерську роботу.