1 березня - не лише перший день весни, а і Всесвітній день котів. Улюбленці всього світу отримують від своїх хазяїв все, що прагнуть. Чому ми не можемо їм відмовити? Звісно, пухнастим друзям допомагає їхній глибокий погляд.

Гімо - також один із армії тих тварин, що "в'ють мотузки" з людей завдяки величезним очам. До того ж, він вже зібрав купу шанувальників у соціальних мережах, - пише Boredpanda.

Не важливо, що робить кіт - стоїть на задніх лапках, готується до стрибка із секретного місця, шарпає шматки паперу у коробці чи просто звернув увагу на тебе, його гіпнотичний погляд робить свою таємничу справу.

Читайте також: Кіт з очима неземної краси став героєм мережі (фото)

Господарі зізнаються у Instagram, що улюблениць швидко усвідомив свою красу. Після чого став спеціально ставати вертикально, ніби людина, та віддано заглядати у вічі. За його витівками слідкує вже понад 138 тисяч інтенет-юзерів.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

На вигляд, він цілком звичайний - середніх розмірів, чорний та пухнастий. Проте очам хитруна може позаздрити навіть знаменитий "Кіт у чоботях" із мультфільму. Не забудьте привітати свого улюбленця із професійним святом, але будьте обережні - ви можете потрапити у полон до свого кота, як щасливці, які тримають вдома це чорняве чудо.