У зоопарку в селищі Сартана Донецької області, лев напав на чоловіка. 43-річного працівника звіринця доставили в міську лікарню №1 з множинними травмами.

Про це повідомляє місцеве видання "0629". Інцидент стався першого березня о 15:10. Потерпілий проживає в селищі Талаківка. Чоловіка доставили в реанімаційне відділення. Медики зазначають, що у нього множинні рвані рани тіла з лівої сторони, а також прокушені рука, живіт, плече, грудна клітка і навіть голова. У чоловіка травматичний шок і він втратив багато крові.

Лев практично повністю зняв шкіру з голови потерпілого й сильно покалічив руки і ноги. Тварина майже відкусило литковий м'яз. Медики наголошують, що життєво важливі органи не зачеплені і чоловік житиме. Лікарі зупинили крововтрату, зашили місця укусів і змогли зберегти частину шкіри.

Читайте також: Під Запоріжжям знайшли три трупи і 1 млн грн (фото)

Директор зоопарку Савелій Вашура сказав, що нічого страшного не сталося, а сам потерпілий вже вдома. А травми назвав "простою подряпиною". Потерпілий, за його словами, часто допомагав йому в роботі з тваринами.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Директор розповів, що чоловік прийшов напідпитку і поліз в клітку до лева. Тварина погано відреагував на запах алкоголю. Директор забезпечив чоловіка необхідними медикаментами.