Музей Mercedes-Benz в Штутгарті буде безкоштовно обслуговувати співробітників BMW. Компанія надала пільги працівникам конкуруючого концерну в честь ювілею - 7 березня BMW святкуватиме сторіччя від дня свого заснування.

Про це повідомляє Motor.

У запрошенні, опублікованому на сайті "Мерседеса", йдеться про те, що співробітники BMW, що відзначають сторіччя своєї марки, в музеї Mercedes-Benz зможуть ближче познайомитися з історією індустрії, яка почалася "на 30 років раніше", коли в 1886 році Карл Бенц і Готліб Даймлер, незалежно один від одного, винайшли автомобіль.

Співробітникам BMW запропонують не тільки екскурсію, а й інші пільги. Так, всім, які будуть прибувати на автомобілях BMW буде надана безкоштовна парковка, а 50 перших працівників баварського концерну в ресторані при музеї пригостять стравою швабській кухні, оформленим в стилі решітки радіатора BMW.

Читайте також: Porsche 911 R - нова ракета в світі авто (фото)

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Знижки для співробітників BMW на території музею Mercedes-Benz будуть діяти тільки після пред'явлення службового посвідчення. Акція триватиме з 8 по 13 березня.