У Києві двох братів, які займалися викраденням автомобілів, затримала поліція. Патрульні зловили їх "на гарячому".

Про це повідомляє "Обозреватель", посилаючись на власні джерела в правоохоронних органах. Киянин третього березня побачив свій автомобіль Daewoo Lanos неподалік від авторинку на бульварі Перова. Його викрали зловмисники близько тижня тому. Чоловік звернувся в поліцію із заявою.

Співробітники Нацполіціі з відділу по боротьбі з незаконним заволодінням транспортними засобами разом з оперативниками Оболонського району прибули на місце. Там вони влаштували викрадачам засідку з автомобілем-приманкою.

Читайте також: Поліція в Києві зловила крадія автівок (відео)

До машини через деякий час підійшло кілька чоловіків. Вони відкрили її і сіли в салон. Викрадачі вже збиралися їхати, але їх відразу ж затримали поліцейські. Правоохоронці встановили, що до викрадення Lanos причетні троє чоловіків. Двоє з них були братами.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Чоловіки 22-х і 33-років вже притягувалися до кримінальної відповідальності. Спочатку вони займалися тим, що зливали пальне з автомобілів. Після вони почали красти речі з салонів машин.

Зловмисники, мабуть, набралися досвіду і взялися за автоугони. Злочинці вже зізналися в двох епізодах угонів автомобілів.