Консалтингова компанія Accenture провела дослідження у 31 країні світу з приводу рівності доходів чоловіків та жінок. Виявилось, що слабка стать менше заробляє через необізнаність у сучасних технологіях.

За даними дослідників, проблема жінок не у тому, що вони не володіють програмуванням та іншими складними інформаційними процесами, а в тому, що вони не застосовують сучасні технології для пошуку роботи, освіти та онлайн-курсів. Однак дами можуть наздогнати чоловіків до 2014 року по рівню доходів, якщо докладуть зусилля, пише Rabota.ua.

Експерти також прийшли до висновку, що в країнах з високим рівнем комп'ютерної освіченості жінок гендерної нерівності у зарплатах майже немає. Більше за всіх сучасні технології освоїли у США, Сполученому Королівстві та Нідерландах.

В опитуванні прийняли участь п'ять тисяч людей. У 75% країнах чоловіки частіше користуються інтернетом та гаджетам у професійній діяльності.

Читайте також: Український сервіс подорожей - найкращий в світі

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, британський уряд змусить компанії звітувати щодо доходів чоловіків та жінок. Чиновники з Туманного Альбіону рішуче налаштовані подолати проблеми гендерної нерівності у корпоративній сфері.