Внаслідок нового підвищення тарифів на газ, держава повинна буде надати всім жителям України субсидії. Про це розповіли news.finance.ua.

Директор аналітичного центру "Інститут міста" Олександр Сергієнко сказав, що у нього немає коментарів, які стосувалися б нових підвищень тарифів. Зараз українець за квартиру площею близько 100 кв. м. платить за опалення в районі 1100-1400 грн. за місяць, а іноді і більше.

Ці божевільні суми однакові з розміром середньої пенсії та рівнем мінімальної зарплати. - Сказав Сергієнко. В результаті підвищення цін на газ, держава змушена буде надати всім українцям житлові субсидії.

Читайте також: Експерт розповів, з чого складається вартість1 літра бензину

Торік субсидії отримало 30% жителів України. Якщо вартість газу збільшилася в півтора рази, то наступне подорожчання перепаде на сезон опалення.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Рівень платежів українців значно знизився. Якщо в грудні 2015 року він становив 95%, то в січні впав до 56%. Люді відтягують платежі. Їм просто немає чим платити. - Підкреслив Сергієнко.