Верховний суд України визнав програму "Ревізор" інтелектуальною власністю "Нового каналу". Тепер проект виходитиме, ймовірно, без Ольги Фреймут. Крім того, за рішенням суду канал "1+1" має сплатити грошову компенсацію за завдані збитки. Сума компенсації не повідомляється.

"Новий канал" воює з каналом "1+1" за телепрограму "Ревізор" з 2014 року. Співробітників телеканалу, які мали відношення до програми "Інспектор Фреймут" навіть викликали до суду як співучасників злочину.

Юристи повідомили, що для них ця справа була цікавою, так як у законодавстві України відсутнє визначення такого об'єкту інтелектуальної власності як телеформат.

Читайте також: Стало відомо ім'я батька дитини Фреймут

Ольга Фреймут зараз вагітна, але продовжує кар'єру телеведучої і розпочинає новий проект "На ножах" на каналі "1+1". Шоу глядачі зможуть побачити уже цієї весни.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ольга Фреймут у рамках програми інспектувала школи, дитячі садочки, лікарні та інші громадські місця, на які найбільше надходило скарг від телеглядачів. Також вона першою в Україні створила "Народну премію", якою нагороджувала справжніх професіоналів своєї справи.