Незважаючи на Міжнародний жіночий день 8 березня, що наближається, столичні продавці квітів скаржаться на відсутність попиту.

Про це повідомляє ГолосUA.

Більшість продавців, чиї торгові точки розташовані в МАФах, стверджують, що, незважаючи на свято, що наближається, чоловіки не поспішають купувати квіти для своїх жінок.

"Квіти є і їх багато. Мало того, вночі привезли додаткові букети, але особливого попиту немає. Якщо і купують, то просять по 3-5 квіток. Беруть в основному тюльпани і іриси, а на троянди навіть і не дивляться", - розповіла продавщиця Анна.

Продавці впевнені, що причиною небажання купувати великі букети є ціна квітів. Напередодні свят постачальники серйозно підняли ціни. Через це маленький тюльпан продається по 20 гривень за штуку, середнього розміру - 25 гривень, іриси - по 25 гривень, троянда від 30 гривень за штуку.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Кияни заплатять за старі труби "Київенерго"

Ще однією причиною відсутності попиту, вони називають так званих "диких" продавців, які пропонують свій товар в людних місцях і найчастіше з автомобілів. Варто відзначити, що на розкладках тюльпани дешевше в 2 рази: за одну квітку просять від 10 до 20 гривень, іриси - від 15 до 25 гривень і троянди від 10 до 30 гривень.