Італійський пілот пригрозив дружині розбити пасажирській літак, якщо вона покине його. Літак зняли з рейсу за кілька хвилин до зльоту. Про це написали depo.ua.

Випадок стався в січні 2015 року, але газета Il Fatto Quatidiano повідомила про нього тільки зараз. Про відносини між льотчиком та його дружиною давно знали правоохоронці. Раніше жінка вже зверталась до них з приводу погроз з боку чоловіка. Вона хотіла з ним розлучитися.

На рейс Рим-Токіо, яким керував льотчик, зареєструвались близько 200 людей. Перед відльотом чоловік написав дружині смс, у якому заявив, що якщо вона до нього не повернеться, він розіб'є літак. Жінка відразу ж сповістила співробітників аеропорту.
Хоча це скоріше за все була просто погроза, але авіакомпанія вирішила не ризикувати. Чоловіка відсторонили від роботи та направили до психіатра.

Читайте також: Потап і Дорн ледь не побилися в шоу "Голос країни"

Раніше, у січні 2014 року пілот Airbus A320 Андреас Лубіц навмисно спрямував літак у бік гори. Відбулося зіткнення, лайнер упав у Альпах. Всі, хто був на борту літака загинули. На той час там перебувало 149 осіб. З'ясувалося, що пілот страждав від депресії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще