До 50-річчя Camaro компанія Chevrolet підготувала саму "епічну" версію цієї моделі за весь час її існування. У таку перетворюються звичайні купе і кабріолет останнього покоління завдяки пакету 50th Anniversary Edition.

Про це повідомляє Cartimes.

Цей пакет включає кузов кольору Nightfall Gray Metallic з переднім спліттером в тон, унікальні 20-дюймові колісні диски, особливу радіаторну решітку, помаранчеві гальмівні супорти і таку ж "ювілейну" графіку.

Крім того, вже в базовій комплектації присутній пакет RS Appearance, що складається з ксенонових головних фар, світлодіодних задніх ліхтарів і спойлера на багажнику.

Фотографії інтер'єру поки не опубліковані, але автовиробник повідомив, що в салоні присутні чорні шкіряні крісла з замшевими вставками, контрастна помаранчева прострочка, підсвічування порогів і особливе оформлення приладової панелі, керма і спинок сидінь.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Спецверсія буде доступна в комплектаціях 2LT і 2SS, ціни оголосять ближче до літа, коли почнуться продажі.

Читайте також: Porsche 911 R - нова ракета в світі авто (фото)

У нас новий Camaro поки не продається, хоча це одна з трьох моделей, які Chevrolet вирішив залишити на нашому ринку. Місяць тому автовиробник показав у Чикаго інший пакет для спорткара - трековий 1LE.