В столиці України грабіжники поставили новий рекорд: лише за минулу добу у місті було пограбовано більш як півсотні автомобілів. При чому конкретні марки авто грабіжники не вибирають. В зоні ризику всі.

"За добу правоохоронці нарахували 49 автомобільних крадіжок. Зловмисників не знайдено. Ми підозрюємо, що це справа рук одного угрупування. На місцях злочинів працюють оперативні групи та криміналісти",- повідомляє пре-центр поліції.

По їх даними, така кількість автомобільних крадіжок є рекордною кількістю в Україні.

Крім того, 10 березня було скоєно 20 квартирних крадіжок у різних районах Києва.

Читайте також: В Одессе расстреляли инкассаторов: два человека погибли

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Загалом з 7 по 11 березня було зареєстровано більш як 200 автомобільних крадіжок та біля 150 квартирних. Місцева поліція закликає громадян бути пильними, не ставити авто в темних місцях, користуватись послугами автомобільних стоянок, поставити на залізного коня сигналізацію. Власникам квартир та будинків, радять не відчиняти двері не знайомим, не тримати вдома гроші та цінні речі, тримати в таємниці суми, якими ви володієте.