Стало відомо, що вчора пішов із життя відомий британський музикант Кіт Емерсон. Про це написали Радіо Свобода.

Вчора, 11 березня, помер засновник рок-гурту Emerson, Lake and Palmer (ELP) і один з найкращих клавішників світу Кіт Емерсон. Інцидент стався в особистому будинку зірки в Каліфорнії (США).

Члени гурту з сумом повідомили цю новину на своїй офіційній сторінці в Facebook. Минулої ночі в своєму будинку в Санта-Моніці, Лос-Анджелес помер Кіт Емерсон у віці 71 рік, - поділилися учасники ELP.

З'явилась інформація, що Емерсон помер через вогнепальне поранення голови. Поліція займається розслідуванням факту можливого самогубства зірки.

Читайте також: Чоловік повісився на баскетбольному щиті біля школи

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадуємо, Emerson, Lake & Palmer (скорочено ELP) - британська рок-група напрямку прогресивний рок, утворена в 1970 році, названа за прізвищами трьох її учасників: Кіта Емерсона, Грега Лейка і Карла Палмера.