У Мукачево, що на Закарпатті в одному із спальних районів міста сталися "дорослі" розбірки з вогнепальною зброєю. Перестрілка трапилась прям біля школи, де навчаються діти.

Жахлива подія сталась в суботу, 12 березня близько 12:00 по вулиці Молодіжна у мікрорайоні Пентагон неподалік від школи №16.

Розбірки почалися між групою молодих людей на авто і місцевим жителем. Перші були зі зброєю, другий - з вибухівкою. Другого з кульовим пораненням госпіталізували до лікарні.

Поліція повідомила, що молоді люди затримані поліцією. Вибухівка не спрацювала. Зараз на місці подій працюють піротехніки.

Керівник управління освіти Катерина Андялоші зазначила, всі учні, які зараз перебувають у школі на навчанні (відпрацювання за 7 березня), у безпеці, і знаходяться під наглядом керівництва школи і вчителів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пораненого було доставлено до центральної районної лікарні близько 13:00. Доправили місцевого жителя з вогнепальним пораненням бедрової артерії.

Читать також: На столичній Троєщині виявили наркопритон

Як повідомили медики,його привезли без документів. У нього вже була зупинка серця, але його реанімували. Пораненого виявив його товариш, який знайшов його із гранатою в руках, яка розірвалася.