Київським метрополітеном проїхався мільйонний пасажир, оплативши безконтактною карткою свій проїзд. Про це йдеться у повідомлення прес-служби Ощадного банку України.

Проект, який був започаткований Ощадним банком та Київським метрополітеном, виявився дуже вдалим і популярним серед киян. Пасажири активно оплачують за проїзд в метро саме таким способом. Приміром, понад 12. тис. користувачів метрополітену користуються безконтактною оплатою у будні, а ще 8 тис. – на вихідні. Найбільшою популярністю, де розраховуються в такий спосіб, користуються станції метро "Контрактова площа", "Лівобережна", "Позняки", "Вокзальна" та "Лукʼянівська".

Читати також: Замісник мера Києва потрапив у жахливе ДТП

Киянин Євген Шевченко став мільйонним пасажиром, який саме таким чином розрахувався за проїзд і отримав за це нагороду від Київського метрополітену. За словами Шевченка, він почав користуватися такою технологією відразу після того, як вона з'явилась, відмітивши, що користуватися нею і легко, і зручно водночас. Як відомо, цього літа таку ж технологію запровадять для проїзду у Львівських трамваях.