В київську квартиру бійця АТО Кирила Вереса увірвались невідомі озброєні чоловіки, скрутили його дружину та дочку і провели обшук помешкання. Про це сьогодні пишуть у виданні Обозреватель.

За словами дружини Вереса, вона відкрила двері тільки тому, що чекала сантехніка, який мав прийти та полагодити труби. Відтак, їй приставили до скроні пістолет та почали випитувати інформацію про чоловіка: де саме він служить, як виглядає, тощо. Інший в цей час шукав документи. Дружину змусили відчинити сейф, в якому, за словами дружини, вони шукали зброю, причетну до затримання російський ГРУшників Аброськіна та Єрофєєва. Жінку та дитину залишили зв'язаними скетчем у ванній кімнаті.

Читати також: Замісник мера Києва потрапив у жахливе ДТП

Зі слів потерпілої, нападники були росіянами, оскільки мали специфічний російський акцент і поводили себе дуже стримано. Бойовий побратим Вереса - Булатов, припустив, що нападники шукали докази, які пов'язані з розстрілом мобільної групи по роботі з контрабандою Андрія "Ендрю" Галущенко на Луганщині восени минулого року . В цьому розстрілі підозрюють бійців 92-ї бригади.