У мережі з'явилось відео, на якому британські інженери користуються електронною поштою у далекому 1984 році. У ті часи відправлення листа на комп'ютері було вкрай складним процесом, який не має нічого спільного із сучасними поштовими сервісами.

Як зазначає Mashable, інноваційний у ті часи процес висвітлювала передача Database на британському ТБ. На відео можна побачити, що інженери підключають велетенський модем до свого комп'ютеру через телефон. Потім йде з'єднання з сервісом Micronet 800, а потім вже сам процес створення та надсилання листа.

30 років тому електронна пошта була справжнім дивом. Провайдер Micronet пропонував дійсно інноваційні служби. Навіть попри те, що елементарні на сьогодні процеси відбирали по кілька годин, люди все одно насолоджувались електронною поштою та іншими інтернет-службами.

Читайте також: В Україні електромобілі стали хітом продажів

Зазначимо, що українці вже сьогодні опановують інноваційні технології, які незабаром можуть вважатися цілком звичними. Наші співвітчизники все більше віддають перевагу електромобілям.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще