Біля столичного Головпоштамту і будинку Профспілок збираються в дві колони люди на проплачений мітинг. Як зізналися самі демонстранти, вони будуть вимагати під Верховною Радою відставки прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. За оцінками кореспондента порталу "Знай", зібралося близько 300-400 демонстрантів, переважно студентів і пенсіонерів.

Читайте також: Під Радою завтра мітинг проти Яценюка: платять 50 гривень

Як ми вже вчора писали, на цей мітинг збирають людей в соціальних мережах - платять від 50 до 70 гривень. Такі оголошення надходили на сторінки спільнот в соцмережі Вконтакте.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк готовий піти у відставку за трьох умов: він має знати прізвище свого наступника, склад нового уряду та програму його дій.

Про ці умови розповів представник Президента у Верховній Раді Степан Кубів після зустрічі членів фракцій та груп з Президентом України Петром Порошенком.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще