Український боксер, чемпіон світу за версією WBO в напівлегкій вазі Василь Ломаченко повідомив, що його бій проти Ніколаса Уолтерса відбудеться 11 червня цього року.

Раніше з'явилася інформація, що бій Ломаченко - Уолтерс відбудеться 30 квітня. Пізніше промоутер українського боксера Боб Арум уточнив, що збирається організувати поєдинок на початку літа: "Ми робимо цей бій, орієнтуємося на 11 червня в Нью-Йорку".

Екс-чемпіон світу Мігель Анхель Гарсія прокоментував майбутній бій Ломаченко - Уолтерс.

"Так, схоже, цей бій відбудеться. Це відмінна сутичка. Уолтерс дуже сильний боєць. У нього істотна перевагу в розмаху рук. Він великий і сильний боксер. Ломаченко - дуже технічний і швидкий. Він дуже хороший на ногах і у нього відмінна швидкість рук. Він працює в рингу під різними кутами використовуючи різну техніку. Тому, дійсно це буде просто відмінний поєдинок.

Читайте також: Бій Ломаченка відбудеться в червні в Нью-Йорку

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Якщо я повинен вгадати переможця, то я схиляюся до того, що бій виграє Ломаченко рішенням суддів. Але я не здивуюся, якщо Уолтерс зможе похитнути його, завдавши кілька потужних ударів. Уолтерс сильний хлопець ", - заявив Майки Гарсія.