У Києві затримали афериста, який вимагав від бабусь велику суму грошей на операцію дівчинці. Про це написали Сегодня.

Прокуратура підозрює 32-річного жителя столиці, який виманив 20 тисяч гривень у пенсіонерок. Ще чоловік намагався заволодіти золотими прикрасами на 30 тисяч гривень, - повідомили у відомстві.

Злочинець подзвонив стареньким разом зі спільником і повідомив, що їхній знайомий потрапив в ДТП, в якому постраждала дівчинка. Повідомили, що вона зараз знаходиться у важкому стані і потребує операції. За словами шахраїв, на лікування дівчинки потрібна була сума в 20 тисяч грн.

Пенсіонерки відразу ж, без роздумів, погодилися дати ці гроші, назвавши аферистам свою домашню адресу. Через деякий час надійшов дзвінок з того ж номера, але чоловіки вимагали ще 30 тисяч. Старенькі відмовилися через відсутність грошей, тоді шахраї попросили передати золоті прикраси і коштовності на зазначену суму.

Одного зі злочинців спіймали біля будинку жінок, його доставили в Печерське відділення. Відкрито кримінальну справу за статтею про заволодіння чужим майном шляхом обману. Зараз займаються пошуком його союзника.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: У столиці квартирний злодій сховався в дивані (відео)

Нагадуємо, у Солом'янському районі в Києві чоловік у нетверезому стані порізав ножем двох студентів 17 та 18 років.