Колишній форвард збірної України Андрій Воронін поділився власними очікуваннями перед матчем-відповіддю 1/8 Ліги чемпіонів між "Ман Сіті" та "Динамо". Він вважає, що наразі у киян не найкращий склад нападників для турніру.

"Виходячи з першого матчу проти "Манчестер Сіті", англійці явно сильніше і три голи Києву буде забити проблематично", - зазначив він.

Забити таку кількість м'ячів, на його думку, буде практично неможливо. Але він, додав, що буде радіти, якщо "Динамо" це вдасться.

Воронін розповів, що у складі киян завжди грали хороші форварди, але нинішня команда стала винятком. Вся атака, за його словами, будується на Андрії Ярмоленку. "Динамо" веде всю гру практично через його фланг.

Читайте також: Букмекери не вірять в перемогу "Динамо" над "Ман Сіті"

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Нема лінії атаки, яка могла б забити два м'ячі у відповідь на один. Я вважаю, що для Ліги чемпіонів у "Динамо" слабкі нападники", - резюмував екс-форвард національної збірної.

Ребров сказав, що у команди є шанс на вихід у наступний. Це, за словами Вороніна, правильна позиція головного тренера, адже команду необхідно налаштувати. Але все він вважає, що у "Динамо" дуже мало шансів обіграти "Манчестер Сіті" й пробитися далі у турнірі.