Будинок моди Christian Dior відкрив у французькій столиці інститут краси. Його приміщення будуть розташовуватися в готелі Plaza Athénée. Його творці зазначили, що відвідувачі інституту краси зможуть отримати будь-яку косметичну процедуру, аж до якісного омолодження. На відкритті інституту були присутні актриса Лола Ле Ланн, діджей Mimi Xu, топ-модель Єва Герцигова.

Засновники інституту краси відзначили, що це перший в світі заклад і щоб зробити його ексклюзивним, поки не будуть відкривати філії в інших містах, навіть французьких, повідомляє Кореспондент.

Дом моди Christian Dior є авторитетним, веде свою історію з 1946 року і названий на честь свого творця. Спочатку створення будинок моди кваліфікувався на випуску взуття, одягу і парфумів. Набираючи популярність і світове ім'я будинок моди розширив свою продукцію до годинників, окулярів тощо.

Читайте також: Манікюр для моделей, який роблять 12 годин (фото)

Нагадаємо, що 10 березня модний будинок Christian Dior показав колекцію осінь-зима 2016-2017 року. На показі брали участь актриси Розамунд Пайк і Джессіка Альба, компанію яким склали завсідники модних показів Мирослава Дума, Анна Делло-Руссо, Олена Пермінова і Наталія Водянова, яка очікує п'ятої дитини.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще