Жахливий інцидент трапився в селі Старі Кути на Закарпатті.Троє невідомих чоловіків у масках ввірвались в оселю 57-го лікаря і стали вимагати грошей та коштовностей.

"У нас село заможне. Великі будинки, люди не бідні. Чого полізли саме до Володимира, не відомо. Вони також мають хороший будинок. Потерпілий лікар-хірург. У Вижниці заввідділенням працює. Дуже хороший і мудрий чоловік. Дружина Ярослава також лікар. Мають вже двох дорослих дітей. Шановна сім'я в селі ", - розповідає місцева жителька Ольга Василівна.

До оселі хірурга зловмисники під'їхали близько години ночі. Вибили двері. У цей час господар був один дома. Дружина заночувала у своєї матері.


"Нападники скрутили йому ноги, руки зв'язали скотчем. На голову вдягнули наволочку. Били по голові, по тілу. Вимагали сказати де гроші.. А потім взагалі взяли праску, пекли по плечах і руках. Це тепер з кожним може бути. Хто від тих негідників застрахований ", - додає Ольга.

Читайте також: В лікарнях почали скорочувати ліжко-місце

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Злодії знущалися над чоловіком до третьої ночі. Після чого потерпілий таки зізнався де в будинку гроші. Взявши 20 тисяч гривень, годинник, парфуми і алкоголь, зловмисники втекли. Лікар отримав множинні забої, закриту черепно-мозкову травму і опіки 2-3-го ступенів.