Відомий російський актор Сергій Безруков одружився. Про це повідомило видання ОК!

Обраницею Безрукова стала сценарист, режисер і драматург Ганна Матисон. Головний редактор журналу ОК! Вадим Верник розповів, що дізнався про таку подію від самого Сергія, отримавши в п'ятницю, 11 березня, від нього СМС.

Сергій і Ганна розписалися, але не роблять гучних заяв, щоб тихо і без галасу. Вони оберігають своє щастя, - написав Вадим Верник. Поки ніяких подробиць одруження немає.

Читайте також: Чоловік убив знайомого одним ляпасом

Нагадуємо, Служба безпеки України заборонила в'їзд в Україну 16 громадянам Російської Федерації - журналістам та діячам культури. Так, за інформацією СБУ, в'їзд на територію України заборонено наступним персонам: публіцистам Володимиру Кучеренку, Єгору Холмогорову і Михайлу Хазіну.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Крім того, персонами нон ґрата в Україні стали наступні діячі російського шоу-бізнесу: Олег Газманов, Йосип Кобзон, Валерія Перфілова (Валерія), Йосип Прігожин, Сергій Безруков, Михайло Боярський, Микола Расторгуєв, Іван Охлобистін, Михайло Пореченков, Григорій Лепс, Жерар Депардьє, Стас П'єха й Микита Міхалков.