Цікавіше і ефективніше вивчати будівель людини не по нудним картинкам в підручнику, а за допомогою манекена. Так можна краще розглянути розміщення органів і ознайомиться з їх об'ємними копіями. Але наука не стоїть на місці і на зміну манекенам приходять нові цифрові технології.

Щоб ознайомиться з анатомією, потрібна лише незвичайна футболка і один-компаньйон, а також смартфон. Вона отримала назву Virtuali-Tee. Досить навести камеру смартфона на футболку, як на екрані пристрою з'явиться внутрішня будова людини. Можна побачити внутрішні органи, кровоносні судини та інше.

Читайте також: Nike оприлюднила кросівки з автоматичною шнурівкою (відео)

Але все це буде відображатися у вигляді статичної плоскою картинки. Розробники Virtuali-Tee активно займаються технологією доповненої і віртуальної реальності. Фірмовий додаток, встановлений на мобільний телефон, представить анатомічну будову так, немов у вас є здатністю до рентгенівського зору.

Використання VR-гарнітури в тандемі зі смартфоном, дозволить користувачеві більш повно насолодитися інтерактивним курсом анатомії. Наприклад, можна побачити як по кровоносних судинах тече кров. Придбати незвичайну футболку Virtuali-Tee за попереднім замовленням можна приблизно 26 доларів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще