Армія України має досить сили та потенціалу, щоб звільнити Донбас від бойовиків за два тижні.

Таку заяву зробив народний депутат і керівник групи військово-політичних досліджень "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук в пряму ефірі ток-шок "Право на владу" на телеканалі "1+1".

"Українська армія - це реальна сила, яка якщо не за лічені дні, то за пару тижнів може звільнити Донбас. І у бойовиків надія тільки на Росію, на те, що Путін знову-таки введе війська", - говорить він.

Тимчук наголосив, що самі бойовики бояться широкомасштабного наступу армії України.

"Загарбники добре розуміють, в якій ситуації Росія, що економічний потенціал на сьогоднішній день уже не той, що був два роки тому, вони розуміють, під яким тиском Заходу знаходиться Путін. Терористи реально бояться наступу українських сил", - вважає депутат.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: Заступник голови Нацполіціі збирав в місяць з ДАІ $ 100 тис (відео)

Тимчук зазначає, що як тільки українська армія розпочне наступ, то Путін може відреагувати та ввести війська. Адже за кілька останніх днів він зосередив велику кількість зброї та військових у Ростовській області, на кордоні з Україною.