Виробники щосили намагаються зробити свої велосипеди якомога легше, а бельгієць Джефф Пітерс, навпаки, сконструював найважчий в світі велосипед.

Про це повідомляє Популярна Механіка.

Щоб встановити офіційний рекорд і потрапити в Книгу рекордів Гіннесса, Джефф повинен був проїхати на саморобному велосипеді не менше 100 метрів по прямій, що він з легкістю і зробив.

Висота велетенського велосипеда вагою 860 кілограмів досягає 2,26 метра, а довжина - 5,03 метра. Провернути величезні тракторні колеса за допомогою звичайних педалей Пітерсу вдалося завдяки механізму з двох велосипедних ланцюгів з великим передавальним числом.

Читайте також: Лондонські голуби роблять пости у Twitter

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нещодавно на конкурсі самої дивної назви року виграла книга британського письменника Алана Стаффорда. Книга називається "Занадто голі для нацистів" і її автор отримав премію Diagram Prize, засновану професійним лондонським журналом про видавничому бізнесі The Bookseller. Ця премія не має грошової винагороди і письменник книги отримав в подарунок тільки пляшку вина.