В селі Наддніпрянське Мурованокуриловецького району Вінницької області двоє чоловіків померли під час копання колодязя. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Вінницькій області.

Сьогодні, 18 березня об 11:04 Служба порятунку отримала повідомлення, що на вулиці Шкільній в селі Наддністрянському під час копання криниці загинуло двоє чоловіків. На місце події відразу прибули рятувальники.

На глибині 17 метрів знайшли тіла померлих. Ними виявилися 59-річний житель села Морозівка та 32-річний житель села Наддністянське.

З'ясувалося, що один чоловік, який перебував на глибині, знепритомнів, а інший спустився допомогти, але теж втратив свідомість.

Витягли загиблих із криниці о 15:15. Ймовірно, що причиною смерті стало удушення сірково-водневим газом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: Укрінтеренерго незаконно змінило контракт по Криму - аудитори

Нагадуємо, на Рівненщині копачі бурштину влаштували між собою перестрілку. Як з'ясували поліцейські, між жителями селища Рокитне та села Єльне виникла бійка, в результаті якої пролунали постріли.