У місті Волинь проживає 75-річний чоловік, який 30 років страждає безсонням. Про це написали gazeta.ua.

Федор Нестерчук в свої 75 страждає незвичайною формою безсоння. Останні 30 років він не хоче спати. Чоловік розповідає, що бажання подрімати у нього з'являється постійно, але тільки він ляже в ліжко, воно зразу ж зникає повністю.

Одного разу в ночі він не зміг заснути - це сталося 30 років тому. Так Федор не зміг заснути і на наступний день. З того часу у нього нічого не виходило. Інколи чоловік може поспати декілька хвилин, максимум годину, але це буває не частіше ніж раз на тиждень.

Велика кількість вчених та лікарів різних країн оглядали українця, але ніяких відхилень не знайшли. Японські медики сказали, що чоловік повністю здоровий.

Читайте також: Арахіс врятує дітей від ожиріння

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, в Іспанії довгожитель Антоніо Докампо Гарсіа все своє життя не пив чистої води, її він заміняв винними виробами, а також не вживав антибіотики. Він помер у віці 107 років.