Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBO в суперважкій вазі британець Тайсон Ф'юрі заявив, що впевнений в повторній перемозі над Володимиром Кличком.

Про це повідомляє "Сегодня".

"Я виграю у Кличка знову. Закінчу його кар'єру. Потім він зможе стати політиком, як його брат, або голлівудською зіркою, як його дружина. Все раніше боялися Кличко і вважали його суперменом, але це не так. Для мене це був просто людина в боксерських рукавичках", - сказав Ф'юрі.

Читайте також: Ф'юрі покарали через гомофобні вислови

Нагадуємо, що другий бій між британцем Тайсоном Ф'юрі і українським боксером Володимиром Кличком відбудеться 4 червня, але ще не вирішили, в якому приміщенні це станеться. Про реванш напередодні домовилися команди двох спортсменів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Так, це правда. Але ми ще перебуваємо в переговорному процесі, тому я не можу вам відкрити ніяких інших деталей", - підтвердив інформацію член Klitschko Management Group Нікола Паттберг.