У Києві пройшов форум школярів-винахідників. Діти презентували свої унікальні проекти потенційним інвесторам.

Незважаючи на свій зовсім юний вік діти думають не тільки, як пограти іграшками, а й про глобальні проблеми. І хлопці придумали, як зробити машинку на дистанційному управлінні не шкідливою. Замінили звичайні батарейки на сонячні, повідомляє телеканал "24".

І це лише початок. В майбутньому юні винахідники мріють встановити сонячну батарею на позашляховик. А інші малюки придумали, як доставляти ліки або інші необхідні речі людям, які живуть в горах. Як створити власний бізнес, дітям розповідають в школі. Їх вчать правильно мислити і корисно використовувати свої знання. Ідеї ж належать виключно школярам. Потім їх пропонують інвесторам, і якщо проект вартий уваги - його підтримають фінансово.

Читайте також: ТОП-10 порад для охочих вчитись у ЄС (фото)

"Було близько 5-6 проектів, які реалізувалися і на даний момент - це дохідні успішні бізнеси. Наприклад журнал для підлітків, який придумали дві десятирічні дівчата, зараз їм по 15 років, вони заробляють кошти, вкладають свою частину в сімейний бюджет", - розповіла партнер бізнес-школи Ірина Мельниченко. Зараз школярі-бізнесмени готуються до світового чемпіонату з підприємництва, який цього літа відбудеться в Чикаго.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще