Півзахисник іспанської "Севільї" Євген Коноплянка продовжує лікувати травму ноги. Український футболіст активно ділиться процесом свого одужання з фанатами.

Він опублікував у Facebook пікантний знімок з медичного кабінету. Під час однієї з процедур, яку йому проводили іспанські лікарі, в кадр потрапила його оголена сідниця.

Травму Коноплянка отримав під час матчу з "Вільярреалом". Він змушений покинув поле на 70-хвилині гри, після зіткнення з суперником. Причиною цього стала травма м'яза стегна Відновлення півзахисника "Севільї" триває вже близько тижня.

Нагадаємо, Євген Коноплянка встигне відновитися до початку серії товариських матчів збірної України. Раніше передбачалося, що півзахисникові на лікування травми стегна знадобиться 2-3 тижні.

Читайте також: Неймовірний гол Коноплянки допоміг "Севільї" здобути перемогу (відео)

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Національна команда, в рамках підготовки до Чемпіонату Європи 2016 у Франції, зіграє два товариські поєдинки. 24 березня збірна гратиме проти Кіпру в Одесі. На 28 березня заплановано матч зі збірною Уельс в Києві.

Раніше повідомлялося, що гравець донецького "Шахтаря" Ярослав Ракицький не зможе зіграти за національну команду. Він вибув приблизно на місяць. Ракицький отримав серйозну травму в матчі Ліги Європи проти "Андерлехта". У нього футболіста пошкоджений меніск.