Приватизація об'єктів державної власності впродовж січня – лютого 2016 року принесла до бюджету лише десять мільйонів гривень, що навіть менше за аналогічний період минулого року. Про це пише видання УНІАН.

Відтак, в ФДМ пояснили, що їм вдалося реалізувати лише 21 державний об'єкт і 74 локальні об'єкти, які входять до комунальної власності міст. Однак впродовж перших двох місяців року акції державних підприємств, які виставили на продаж, так і не знайшли своїх покупців.

Читати також: Акції найбільших агропідприємств виставлять на продаж

В той же час у ФДМ повідомили, що від оренди державних підприємств надходження зросли на понад 10%, порівнюючи із аналогічним періодом минулого року і склали 186 мільйонів гривень при необхідних 168 млн. грн.

Нагадаємо, у Фонді держмайна на цей рік запланований продаж акцій понад 460 державних підприємств. У відомстві стверджують, що їх приватизація буде для України джерелом наповнення бюджету, однак більшість експертів вже назвали цей процес приватизації держоб'єктів неефективним.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще