Одеська жіноча команда "White Angels" не тільки готується до старту нового сезону, а й бере участь в різних спортивних і неспортивних заходах. Днями одеситки знялися в пікантній фотосесії.

Інтернет-портал "Перемога" пропонує своїм читачам помилуватися красою і силою "янголят" з Південної Пальміри, в минулому сезоні завоювали титул чемпіонів України з регбі-7.

Читайте також: Коноплянка засвітив сідниці в медкабінеті (фото)

Нагадаємо, інтернет портал "Перемога" підвів підсумки 2015 року традиційним хіт-парадом. Переможцем однієї з номінацій стала регбійний команда "Анатра" ( "White Angels").

Виступ одеських регбісток в минулому сезоні визнано "Дебютом року". У своїй категорії спортсменки обійшли представників баскетбольних та футбольних команд нашого міста. Підопічні Ольги Суркової в перший рік існування колективу стали чемпіонами дорослого і молодіжного чемпіонатів України з регбі-7 серед дівчат.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще