Британський благодійний книжковий магазин просить більше не приносити їм книгу "50 відтінків сірого" письменниці Еріки Леонард Джеймс. Про це написали espreso.tv.

У магазині повідомили, що їх буквально завалили сотнями екземплярів книг письменниці. Непотрібних книг вийшло настільки багато, що співробітники спорудили з них фортецю.

У магазині цінують пожертвування, але по їх словах, було б краще, якби замість "50 відтінків сірого", люди приносили книги 1960-х і 1970-х років.

Читайте також: У Борджіа відкриють музей ікони "Ісус Звір"

Нагадуємо, в Лос-Анджелесі роздавали антипремії "Золота малина". Кращими фільмами цього року стали "50 відтінків сірого" і "Фантастична четвірка".

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Найбільше номінацій зібрала еротична стрічка "50 відтінків сірого". Найгіршим актором назвали Джеймі Дорнана, актрисою - Дакоту Джонсон. Окрему "Малину" отримав їх невдалий дует. Сценарист картини Келлі Марсел також відзначилася антипремією.