Науковці з Англії із університету в Ексетері провели дивовижне дослідження, яке засвідчило, що люди, які схильні до психозу, мають практично однакову моторику тіла. Про це пише Lenta.ru.

За основу вчені взяли той факт, що кожен громадянин має індивідуальні особливості руху, які відрізняться швидкістю чи скутістю і ніколи не повторюються.

Читати також: Повернення жителів Фукусіми в Примарне місто (фото)

Науковці, шляхом проведення гри, попросили учасників зімітувати рухи одне одного. Виявилось, що ті громадяни, які мають схожу моторику тіла, демонструють більш організовану колективну поведінку і легко уживаються один з одним.

Науковці переконують, що дане дослідження може бути використане при вивченні психічних особливостей поведінки неадекватних осіб. Нагадаємо, раніше повідомлялось про те, що психічно хворі громадяни обирають партнерами людей, які мають подібний діагноз.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще