25-річному футболісту Олександру Ясковичу, який грав в "ЛНР", дозволили грати за український клуб. Лівий захисник продовжить спортивну кар'єру в команді Першої Ліги "Авангард" з Краматорська.

Яскович встиг пограти за свердловський "Шахтар" та алчевську "Сталь". На початку минулого року він переїхав до сепаратистської "ЛНР", де грав у місцевому чемпіонаті за ровеньківський "Гірник" та СК "Зоря". 19 березня футболіст зіграв в "історичному" матчі збірної "ЛНР" проти Абхазії. Його команда програла з рахунком 1:0.

Влітку 2015 року Яскович вирішив повернутися до чемпіонату України та грати за "Авангард". Проте футбольні чиновники заборонили йому та іншим футболістам, які захищали кольори "республік", грати в чемпіонаті України.

За інформацією Matchday, 25-річний захисник нещодавно попросив вибачення за свої минулі вчинки і заявив, що Україна дала йому все, що в нього є. За збірну сепаратистів він грав для начебто підтримки фізичної форми.

Читайте також: "ДНР" зібралась на Олімпійські ігри (фотофакт)

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нещодавно "міністри спорту" так званої ДНР вирішили вразити світ своїми виступами на спортивних аренах. Сепаратисти цілком серйозно зібрались подавати заявку до Олімпійського комітету.