Toyota представила на автосалоні в Нью-Йорку нову версію Prius, яку можна зарядити від побутової мережі. Повністю заповнити рівень заряду акумуляторів можна за 140 хвилин.

Про це пише InfoCar.

У рух хетчбек призводить силова установка, що складається з бензинового 1,8-літрового двигуна і електромотора потужністю 73 кінські сили. На електриці Prius може проїхати не більше 48 км, розвиваючи швидкість до 130 км на годину.

Відрізнити новинку від звичайного гібрида Prius можна за іншою головною оптикою, ліхтарями і зміненим переднім бампером. Коефіцієнт аеродинамічного опору у Prius, який можна зарядити від мережі, був знижений до 0,24. Старт продажів нової версії хетчбека намічений на осінь 2016 року.

Читайте також: Mazda MX-5 отримала жорсткий дах (фото, відео)

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Prius нового покоління дебютував у вересні минулого року. Головною відмінністю автомобіля від попереднього покоління став більш низький центр ваги і полегшений кузов. При цьому новинка перевершує свого попередника за габаритами. Вага стандартної версії Prius становить 1280 кілограмів. Новий Prius побудований на платформі TNGA (Toyota New Global Architecture).