Японська корпорація Sony анонсувала новий проект ForwardWorks Corporation, який буде направлений на адаптацію ігор з Playstion на мобільні операційні системи Android та iOS. Незабаром в ігри з найпопулярнішої консолі можна буде пограти на смартфонах та планшетах.

За інформацією Keddr, перші ігри на мобільні пристрої з'являться у Японії та в інших країнах Азії. Поки немає інформації про приблизні дати релізів ігор. Таким чином, японські розробники вирішили вивести ринок мобільних ігор на принципово новий рівень.

Флагманським смартфонам і планшетам сьогодні по силі тягнути досить важкі відео ігри, і саме вони можуть стати третьою силою у сперечанні головних платформ для ігор - персональним комп'ютером та ігровими консолями.

Читайте також: 17-річний данець став чемпіоном світу з FIFA 16 (відео)

Зазначимо, що Sony, за чутками, розробляє доповнену модель консолі Playstation 4. Компанія восени запускає продаж шолому віртуальної реальності для ігор, і з цього приводу збирається вдосконалити графічне "залізо" пристрою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще