Новим ведучим ранкового ефіру "Радіо Вести" стане російський журналіст Отар Кушанашвілі. Глава холдингу "Вести Україна" Ольга Семченко вже підтвердила призначення нового ведучого, повідомляє "Детектор медіа".

"Ми довго шукали, кого поставити в ефір. І врешті-решт прийняли однозначне рішення: ми взяли курс на примирення двох сторін і вибрали ведучим Отара Кушанашвілі", - прокоментувала вона. Сам Кушанашвілі розповів про свою нову роботу. "Передайте привіт Ганапольському і Познеру: в Україну приїхав справжній професіонал", - заявив шоумен.

Крім того, в інтерв'ю пропагандистського каналу LifeNews Кушанашвілі зізнався, що їде до Києва просто заради заробляння грошей. "Якщо я не можу знайти застосування собі тут, то я поїду працювати туди. Я зібрав дітей і сказав - мені нічого не залишається. Я зроблю все, щоб не лаяти свою країну, але гроші буду заробляти там", - розповів він.

Читайте також: Гребенщиков присвятив кремлівським журналістам пісню "Собачий вальс" (відео)

Журналіст додав, що в конфлікті між Росією та Україною він все ж виступає за Кремль. При цьому Арсенія Яценюка він назвав майже "психом". "Мені здається, що лише один погляд прем'єр-міністра країни, в яку я збираюся їхати, каже про те, що рівень психопатії є дуже високим. По очах його видно, що він несповна розуму. І, незважаючи на те, що він є одним з керівників держави, можна сказати, що з київської стороною щось не так. Звичайно, я за Російську Федерацію, в якій живу і яку люблю", - запевнив Кушанашвілі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще