У світі є безліч пам'ятників відомим культурним діячам та символам нації. Усі вони, без сумнівів, символізують велич кожного народу, але не усі дарують щиру радість.

Портал Adme підготував світлини 15 пам'ятників, які символізують добро та вищі людські цінності. Дивлячись на них, починаєш розуміти справжні радості життя. А ще ці витвори архітектурного мистецтва змусять кожного без винятків посміхнутись.

На знімках можна побачити зворушливість пам'ятників сімейним цінностям, дітям та навіть каченятам, які перебігають дорогу. Особливо зворушують кіт та собака, які разом їдять сосиски та поцілунок матроса та медсестри. Ця скульптура у Флориді є справжнім символом Америки.

Читайте також: ТОП-15 найкрасивіших маяків світу (фото)

Нещодавно "Знай" публікував збірку найкрасивіших маяків нашої планети. Вже сьогодні ці будівлі стають все менш потрібними, а у майбутньому скоріше за все перетворяться виключно на місця для туристів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще