Відомий британський рок-гурт The Rolling Stones в п'ятницю виступив на сцені в Гавані перед величезним натовпом. Про це написали УНН.

Кілька років тому на Кубі було важко почути їхню музику, але ось вони повернулися. "Часи змінюються". - Сказав фронтмен гурту Мік Джагер іспанською мовою у відповідь на крики трибун.

Фанати гурту почали збиратися на стадіоні в Гавані за 18 годин до концерту. Серед них - кубинці, які приїхали з різних частин острова, а також іноземці, які прилетіли спеціально на концерт улюбленого гурту.

Місцеві ЗМІ оцінили кількість людей, які могли поміститься на місцях для глядачів. З'ясувалося, що на концерті британців було майже півмільйона людей.

Читайте також: Billboard назвав найбагатший рок-гурт

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадуємо, The Rolling Stones - британський рок-гурт, що утворився 12 липня 1962 року і багато років змагалась за популярністю з The Beatles. The Rolling Stones, які стали важливою частиною Британського вторгнення, вважаються однією з найбільш впливових і успішних гуртів в історії рок-музики.