В Києві запрацював довгоочікуваний проект щодо популяризації читання серед юнацтва та школярів під назвою "Крижкобус". Про це Знай.ua. повідомили в одноіменній спільноті.

Саме сьогодні, 26 березня, автобус – бібліотека здійснив свій перший книжковий рейс, на який чекали понад 9 місяців.

У фундації Дарини Жолдак, яка є ініціатором проекту повідомили, що сьогодні Книжкобус виїхав у свій перший рейс на Кураж Базар і його вже можна відвідати. Зараз Книжкобус працює у тестовому режимі, тому всі відгуки та побажання відвідувачів будуть враховуватись.

Читати також: Посіпаки "оселилися" в Куренівському парку Києва (фото)

Як відомо, проект Книжкобус започаткували для популяризації читання книг серед молоді. Автобус-бібліотека курсуватиме вулицями Києва, де кожен бажаючий школяр зможе опанувати не лише навики скачування літератури, але й зможе прочитати книги, які його цікавлять. Планується, що в Книжкобусі будуть проводити різноманітні презентації, майстер-класи та різноманітні освітні уроки та лекції.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще