Борислав Береза переконаний, що ВО "Самопоміч" просто "злила" проведення виборів у Кривому Розі. Про це Береза написав на своєму Фейсбук, - пише Знай.ua.

" Якщо судити за кількома екзит-полами та спілкуванню з десантом київських журналістів, то можна вже сміливо говорити, що "Самопоміч" злила вибори в Кривому Розі. Саме партія "Самопоміч" програла, а не Семен Семенченко, коли висунула в кандидати на посаду мера не місцевого Юрія Милобога, а зальотного "парашутиста". Злив зараховано. Висунули того, кого захотіло керівництво партії. Не того, кого хотіли городяни, не того, за кого вже віддавали голоси і готові були проголосувати знову. Немає. І заради чого було влаштовувати весь цей спектакль, щоб так бездарно завершити фінал? Зрозуміло заради вигоди.

Читати також: Фірсов назвав замовників позбавлення депутатського мандата

Я не знаю заради якої саме і в якій формі її отримає партія "Самопоміч", але в українській політиці партіям невідомий альтруїзм. Коли я намагався домовитися з "Самопоміччю" про підтримку на виборах, то перепоною став договірняк однієї персони з цієї партії з Кличком. "Удар" не виставив сильного кандидата у Львові, а в Києві "Самопоміч" йому підіграла", - написав Береза

Також Береза наголосив, що події просто повторились. "Загалом все повторюється. Черговий договірняк, але вже в Кривому Розі. Тільки людей шкода. Які повірили "Самопомічі", які голодували, які домагалися перевиборів, які вірили, що їх не зрадять. Партія звичайно зараз буде бурхливо обурюватися і все заперечувати, але результат голосування в абсолютних цифрах все показав", -повідомив Береза

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"