Нападаючий каталонської "Барселони" та збірної Аргентини розповів про свої стосунки з лідером мадридського "Реала" і збірної Португалії Кріштіану Роналду на футбольному полі. Він додав, що не близько знайомий з португальцем.

Про це повідомляє іспанське видання Marca. Мессі сказав, що спілкується з лідером "Реала" тільки під час матчів.

"За їх межами ми не бачимося, тому між нами і немає ніяких відносин. Але це має просте пояснення - він грає за іншу команду, ми перетинаємося дуже рідко. Ось і все", - сказав аргентинець.

Всі виграні "Золоті м'ячі" він отримав заслужено. Адже рішення про нагородження, за словами Мессі, приймають тренери, гравці, журналісти і ФІФА. Він наголосив, що це не може викликати сумнів в закономірності перемог. Кожна нагороду він отримував, так як був гідний цього.

Читайте також: Мессі зламав фанатці "Реала" руку (відео)

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Аргентинський нападник вважає, що порівняння необхідно лише для преси. Він заявив, що прагне посприяти своїй команді. Кроєм того, Мессі хоче грати і приносити користь, а також зростати з кожним роком і робити свою роботу.

Нагадаємо, в активі Кріштіану Роналду значаться три "Золотих м'яча". Ліонелю Мессі вдалося завоювати нагороду п'ять разів.