Київ продовжать очищати від МАФів. Київська влада загалом планує знести 1500 штук в різних районах міста.

Список МАФів опублікував департамент міського благоустрою та збереження природного середовища Київської міської державної адміністрації. На сайті відомства можна перевірити чи залишиться ларьок з улюбленою шаурмою. Всі кіоску з списку розташовані в 10 районах Києва і потрапляють під повний демонтаж. У ньому вказано адресу і фотографію кіосків.

"Так само сподіваюся, що власники почнуть самі демонтувати свої незаконні конструкції, якщо ж ні, то нехай не дивуються рішучості департаменту", - написав глава департаменту Дмитро Білоцерківець на своїй сторінці в соцмережі.

Читайте також: В Голосієво господар захищав свій МАФ зі зброєю в руках

Під демонтаж потрапив 1501 МАФ. Найбільше їх планують прибрати в Дніпровському і Деснянському районах - 281 та 370, відповідно. У Дарницькому - приберуть 259 кіосків, а на Святошино - 173. Також планую прибрати 122 МАФи в Солом'янському районі, 90 у Голосіївському районі, 39 в Оболонському і 82 в Подільському.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З центру Києва демонтують 85 кіосків. Вісім на Печерську і 77 в Шевченківському районі.