В одному із зоопарків Одеси сталося поповнення: на днях в родині лам народилося дитинча. Про це пише dumskaya.net.

Адміністрація зоопарку повідомила, що малятко лами народилося ще минулої суботи, воно чудово себе почуває та має гарний апетит. Зараз маленька лама бігає по вольєру під пильним наглядом своїх батьків. Окрас у лами чорно-білий, вона має білу мордочку і добре тримається на ногах. Дитинча поки остерігається від самостійних прогулянок, тому пересувається лише у супроводі своєї матері.

Читати також: Вчені виявили рибу, яка вміє "ходити" (відео)

В зоопарку кажуть, що за останній час тут народилося багато парнокопитних та екзотичних птахів, зокрема поповнення відбулось в родині пугачів: тут народилось відразу двоє пташенят – дівчинка та хлопчик. Повідомляється, що як тільки пташенята зміцніють, їх випустять на волю у Нижньодністровський природній національний парк.

Нагадаємо, раніше адміністрація Одеського зоопарку повідомила, що у лютому в них народилась рекордна кількість дитинчат – відразу сімнадцять.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще