На кінному фестивалі у Великобританії коня вирішили вдягти в типовий для всіх англійців твідовий діловий костюм та кепку, щоб продемонструвати, що навіть коні вміють бути патріотичними. Про це пише gazeta.ua.

Відтак, тварину на прізвисько Морістед, одягли в клітчастий піджак, штани, білу сорочку, желетку та навіть одягли йому краватку. Завершувала модну композицію твідова кепка. Фотосесію провели у супроводі 20-кратного чемпіона зі скачок Ентоні Маккойа.

Читати також: Україна на другому місці за кількістю котів на людину

Організатори задуму повідомляють, що Морістед став єдиним конем, який дозволив себе так одягнути, на відміну від інших підопічних, котрі бились копитами та не розуміли, що з ними хочуть зробити. Морістед був спокійний, врівноважений та дуже обережний, як і личить всім англійцям.

Повідомляється, що за пошиття такого костюму взялися послідовники модного дизайнера Олександра Маккуїна. На створення костюму пішло 18 метрів тканини, чого б вистачило на десяток аналогічних ділових чоловічих костюмів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще