Якщо вчора в той же час Штаб АТО фіксував 50 обстрілів з боку ворога, то сьогодні їх констатували вже 72. Під Авдіївкою йдуть запеклі бої.

Як повідомляють в Штабі, в цілому ситуація на лінії розмежування має чітку тенденцію до загострення.

Найбільше "прилетіло" в місто Авдіївка, розташоване в 6 км на північ від Донецька. Тут позиції українських військових противник обстріляв 21 раз, в тому числі з 120-ти і 82-ух мм мінометів.

За оперативними даними групи "Інформаційний Спротив", крім "кочуючих" мінометів зафіксовані спроби проникнення ДРГ противника в "промзону" міста.

Читайте також: Порошенко призначив головкомом винуватця розгрому під Дебальцеве

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Після значних втрат бойовиків в районі" промзони "в результаті невдалих спроб її" зачистити ", противник перейшов до методичним вогневих ударів по передових позицій сил АТО силами мобільних вогневих груп", - зазначає координатор "ІС" Дмитро Тимчук.

Також зі зброї забороненого Мінську домовленостями були обстріляні населені пункти Луганське, Ленінське, Зайцеве. По селу Майорське, яке знаходиться в Донецькій області, ворог застосував ствольную артилерію 152-го калібру.