27-річний американець Терренс Дрісдейл створив унікальний фотопроект про красу світу. Він їздить по загадкових місцях в різних країнах з 23-річною моделлю Вікторією Йор і фотографує її в різних амплуа.

Фотограф і модель просто знімали фотографії для свого загального задоволення, не думали про комерцію. Але коли подивилися на те, як це круто виходить, вирішили створити автономний проект і навіть назвали його Follow Me Away, повідомляє Dailymail. На фотографіях ви можете відведе красу гірських пейзажів Ісландії, схили Чехії, Франції, Ірландії, деяких штатів рідних їм США.

"Після перегляду наших фотографій разом, ми почали розуміти, наскільки різноманітні наші фотографії просто шляхом зміни ландшафту, хоча ми були одні й ті ж дві людини, створюючи кожне зображення", - говорить модель Вікторія.

Пара відповідає, що не навмисно обирає пейзажі для фотографій. Вікторія каже, що часто вони гуглять захоплююче місце і просто кидають в рюкзак кілька суконь.

"Багато людей думають, що ми доклали багато зусиль, щоб придумати нову фотографію, але у нас все відбувається природно", - додає дівчина.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Читайте також: Як проходить весняний фестиваль "Битва квітів" в Іспанії (фото)

Нагадаємо, що латвійський фотограф Annija Veldre в фотопроекті показала, як красиво можуть взаємодіяти людина з природою.